De nieuwe “concept-band” van Falken zal getoond worden tijdens de Paris Motor Show en zal gemonteerd worden onder de nieuwe Mitsubishi GT-PHEV, die ook voor het eerst aan openbaar publiek getoond wordt.

Het nieuwe concept van de Falken-band combineert hoge prestaties met een moderne technologie dankzij het gebruik van een innovatief richting gebonden profiel, wat mooi past bij het design van de Mitsubishi GT-PHEV. Het nieuwe model is Mitsubishi’s nieuwe generatie SUV-auto’s. Deze “Ground Tourer” is gemaakt om te cruisen op uitgestrekte landschappen en is gebaseerd op het Mitsubishi “Dynamic Shield” concept.

Het is niet de eerste keer dat Mitsubishi Falken kiest als partner. Andere conceptbanden van de Japanse fabrikant werden geplaatst onder het Mitsubishi concept XR=PHEV II, die werd getoond op Geneva International Motor Show in 2015.

De nieuwe Mitsubishi GT-PHEV met Falken banden is te zien op de Mitsubishi-stand op de Paris Motor Show dat duurt tot 16 oktober 2016. De locatie is Pavillon 3, standnummer 209.